Güçlü rakibi karşısında başa baş bir oyun sergileyen Filenin Timsahları maça da iyi başladı. Setin son bölümünde Nilüfer Belediyesi Iryna ile sayılar buldu ve 20-18 mücadelede öne geçti. İlk setin sonlarında özellikle Neslişah ile etkili olan Nilüfer Belediyesi ilk seti 25-22 kazanmayı başardı.

Karşılaşmanın ikinci setine Nilüfer Belediyesi bloklarda etkili başladı ve bir anda 5-1 öne geçti. Setin geri kalan bölümünde Iryna, Gözde ve Janset’in etkili oyunuyla 20 dakika süren ikinci seti Nilüfer Belediyespor 25-11 kazandı.

Mücadelenin üçüncü setine Nilüfer Belediyespor etkili servis kullanarak başladı. Filenin Timsahları, manşet almakta zorlanınca ilk teknik molaya 8-4 geride girdi.  

Oyun ritmini ikinci bölümde yakalayan Filenin Timsahları, Elena,Dilek Erken ve Selin’in servisleri ile sayılar buldu ve farkı 2’ye indirdi. 10-12 İkinci teknik molaya 13-16 Nilüfer Belediyespor önde girdi.

Setin son bölümünde Melis’in etkili servisleri ve Emel Kaplan’ın bloklarıyla Bursaspor üst üste sayılar buldu ve mücadelede 18-17 öne geçti. Setin son bölümünde az hata yapan Bursaspor, 25 dakika süren seti 25-22 kazanmasını bildi ve setlerde durumu 2-1’e getirdi.

Mücadelenin dördüncü setine Filenin Timsahları etkili başladı.Gerikalan bölümde Ceyda ve Janset’in etkili oyunu ile sayılar bulan Nilüfer Belediyespor dördüncü seti 25-21 müsabakayı da 3-1 kazandı.

Geçtiğimiz sezon namağlup olarak Türkiye Voleybol 1.Ligi’ne yükselen filenin timsahları Cumartesi günü saat:15:00’da Cengiz Göllü Spor Salonu’nda İstanbul temsilcisi Vakıfbank ile karşı karşıya gelecek. Müsabakanın biletleri maç günü salon gişesinden 5 TL ücretle satışa çıkacak.

 

Editör: Haber Merkezi