İnegöl Belediyespor Antrenörü Levent Zoroğlu, şunları söyledi "Çok güzel bir şehirde, çok güzel bir salonda, çok güzel bir organizasyonda harika maçlar oynandı ve maçlar sonunda şampiyon olan Fenerbahçe'yi kutluyorum.

Bizde yaptığımız 2 maçta çok iyi mücadele göstererek, güzel oyun ve sonuçlar aldığımızı düşünüyorum. Ama ne yazık ki, son maçın, son setin, son sayısında çalınan bir düdük ile verilen bir hakem kararının mücadelenin önüne geçmesi herkesi etkilediği gibi tabi ki beni de etkiledi.

Hakemin verdiği kararın doğru olup olmadığını tartışmaktan çok verildiği an, maç ve atmosferi tartışmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum. Hakem tekniği açısından bakıldığında başka bir şekilde düşünülüp, oyuna devam edilebilir ve maçın önüne bu şekilde geçilmeyebilinirdi. Çünkü bu karar telafisi olan bir lig maçının başlangıç sayısı değil, kupa yarı finalinin son sayısıydı. Aslında oyuncularım, ben ve hakem triosu olarak böyle olayların içinde olmak eminim hepimizi üzmüştür.

Tabi ki camia olarak kırgınız, kızgınız ve çok üzgünüz. Final şansımızın hatta şampiyonluk şansımızın dünya'da bir örneği olmayan ve bundan sonrada olacağını düşünmediğim bir kararla elden kaçtığını düşünüyorum. Ama diğer yandan da hayat devam ediyor. Biz büyük ve güzel bir voleybol ailesinin parçalarıyız. Oyuncusu, hakemi, antrenörü, yöneticisi, medya mensubu ve seyircisi ile çok güzel bir voleybol ailesinin parçalarıyız. Bu maçın geri de kaldığını, bizimde dahil herkesin bir takım geri dönüşler aldığı turnuva bitti.

Artık ligi ve oynayacağımız maçları düşünmek durumundayız ve hazırlıklarımız bu şekilde devam edecektir. Bütün voleybol camiasına İnegöl'den selamlar."

Editör: Haber Merkezi