İnegöl Spor Salonu'ndaki antrenman öncesi açıklama yapan Levent Zoroğlu, şunları söyledi; "Ligde 22 maç oynadık ve ligi güzel bir yerde bitirdik. 11 galibiyet 40 puanla şuanda kulüp tarihimizin en iyi yerinde ve en iyi puanına sahibiz. Ayrıca Türkiye kupasında yarı final oynadık. Herkesin bildiği gibi şansız bir şekilde elendik. Güzel bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. En azından lig etabını gayet güzel geçirdik. Şimdi ligin ve oyunun en keyifli en güzel yerine geldik. Avrupa'ya gitmeyi çok istiyoruz. Önümüzde Ziraat Bankası maçı var.

Bildiğiniz gibi Ziraat Bankası gerçekten şuanda Türkiye'nin bence en iyi takımlarından biri. Hem oyuncu bakımından hem kulüp anlamında çok iyi bir takım. Onlarla bu sene 3 maç oynadık. 1 kupa 2 lig. 2 galibiyetimiz var. Güzel maçlar çıkarttık onlara karşı. Yine aynı şeyi tekrarlamak istiyoruz. Elimizden geldiğince mücadele edip, güzel oyun oynayıp, ilk 4'e kalmak istiyoruz. Hedefimiz tabiî ki bu. Olursa çok seviniriz. Olmazsa challenge cup için tekrar mücadele edeceğiz ama olması için ben teknik ekip ve oyuncu arkadaşlarım elimizden geleni yapacağız. Elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Geçen hafta İnegöl'de İnegölspor'un Tokatspor maçı öncesi çok güzel bir pozitif enerji oluştu. Bizi çok mutlu etti. Bütün İnegöl halkı, dernekler, kamu kurum ve kuruluşları, halk inanılmaz bir pozitif enerji oluştu. Takımı etrafında kenetlendi. Bizde destek verdik. Maç öncesi ziyaretler, yapılan destekler çok güzeldi. Olması gereken buydu. Takımda buna bir cevap verdi.

5-1'lik güzel bir galibiyet aldılar. Şimdi bizde aynısını istiyoruz. Biz İnegöl Belediyespor olarak İnegöl'ün bir değeriyiz. Önümüzde Avrupa mücadelesi var. Aynı pozitif enerjinin, her yerden olan aynı desteğin bizim takımımıza da yapılmasını istiyoruz. Basın, kamu kurum ve kuruluşları, halk, dernekler hepsinin bize destek olmasını istiyoruz. Zaten belediye başkanımız,  belediyemiz, idarecilerimiz bize her konuda, her an destekler ama biz İnegölspor'un geçen haftaki oluşturulan pozitif hava gibi bir havayı bizde Avrupa maçları öncesi kendi takımımda istiyorum. Bu yapılırsa ekstra güç olur bizim için. Bize zaten destek veriliyor ama daha iyi destek daha iyi güç anlamına gelir. Bize de o destek olursa bizde elimizden geldiğince mücadele eder Avrupa'ya giderek İnegöl şehrini, belediyemizi, İnegöl halkını mutlu etmeye çalışırız."

Editör: Haber Merkezi