Maçın ardından açıklama yapan İnegöl Belediyespor Antrenörü Levent Zoroğlu şunalrı söyledi "Bu sene Tokat ile bu 4. maçımızdı. Kupada Fenerbahçe ile şansız bir maç yaşamıştık. Onun etkileri oyuncuların ve bizim üzerimizde biraz olmadı desek yalan olur.

Ama son 3-4 günkü devam eden hazırlıklarımızda o Fenerbahçe maçınınki stresi birazda olsa azalttık. Yenmek istiyorduk. İkinci yarıya iyi başlamak istiyorduk. Alttaki takımlarla aramızdaki puan farkını açmak istiyorduk. Güzel maç oldu. Güzel mücadele oldu. Rakibimizde bu maça iyi hazırlandığını gördük. Çünkü 3 tane yeni oyuncusu vardı. O oyuncuları da sahaya sürdü. Güzel ve çekişmeli maç oldu. İlk yarı Tokat'ta şansız bir mağlubiyet almıştık. Kupada onu telafi etmiştik. Bu maçta yine telafi ettik. Yendiğimiz için mutluyum, mücadele için mutluyum.

Sakatlarımız vardı. İbrahim sakattı. Bahov son 2 gündür acildeydi devamlı. Yüksek ateşi vardı. Zaten o maçın 2. setinden sonra oda hissettirdi. Ama eksiklerimize rağmen güzel maç oldu. Güzel mücadele oldu ve güzel bir galibiyet aldık. İkinci yarıya iyi başladık, mutluyuz.

Artık bundan sonraki mücadelelerimize hazırlanacağız. Bizi yalnız bırakmayan başta belediye başkanımız olmak üzere yönetim kurulumuza, İnegöl halkına çok teşekkür ederiz. Onları mutlu ettiğimiz için bizde mutluyuz" dedi.

Editör: Haber Merkezi