Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda Karayolları maçı hazırlıklarını sürdüren Bursaspor Yüksekoba'nın tecrübeli başantrenörü Emin İmen Bursaspor'un resmi televizyonu Bursaspor TV'ye açıklamalarda bulundu.

Amacımız bu maçı da kazanıp yola devam etmek
"
Öncelikle Bursa Büyükşehir Belediyesi yöneticilerine teşekkür ediyorum, Yaren ve Nuran'ı bu hafta antrenmanlara yolluyorlar. Bildiğiniz gibi bu hafta önemli bir maçımız var. Bu iki oyuncu bizimle çalışabiliyor. 8'de 8 yaptık ve lige çok iyi başladık. Karayolları'da bizim gibi hiç kaybetmedi. Bildiğiniz gibi genç bir takımla mücadele ediyoruz. Rakibimiz de lige çıkmak için takım kurdu, iyi bir takım. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Antrenmanlar çok keyifli geçiyor. Amacımız bu maçı da kazanıp yola devam etmek.

Birbirini seven birbiri için mücadele eden bir ekibimiz var. Özellikle bayan voleybolunda bu çok önemli. Bu birlik beraberlik sahaya da yansıyor.Bu takım sporları için çok önemli.Oyuncularım sahada ellerinden geleni yapıyorlar."

Bursaspor Yüksekoba Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nin 9. haftasında Karayolları ile karşı karşıya gelecek. Maç 26 Kasım Pazar günü saat 15:00'de Beştepe Voleybol Salonu'nda oynanacak.  

Editör: Haber Merkezi