Filenin Timsahları, Baş Antrenör Emin İmen nezaretinden Cumartesi günü saat 17’de Cengiz Göllü Spor Salonu’nda Play-Off için büyük önem taşıyan Beylikdüzü Voleybol takımı ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Yaklaşık 2 saat süren antrenmanda Beylikdüzü maçının taktik provası gerçekleştirildi. Antrenmanın ardından Uludağ Üniversitesi Ünitimsah öğrencileri, Rumeli Kardeşler Sofrası ve Obasan firmasının yetkilileri kadınlar günü münasebetiyle sporculara gül vererek kadınlar gününü kutladı.

Taraftarlar ayrıca yanlarında getirmiş oldukları tatlıları teknik heyet ve sporculara ikram ederek Cumartesi günü oynanacak olan Beylikdüzü maçında başarılar dilediler.

"Taraftarımızı cumartesi günü salona bekliyoruz
Tecrübeli Baş Antrenör Emin İmen, Beylikdüzü maçının çok önemli olduğunu ve tüm hedeflerinin maçı kazanıp Play-Off’a kalmak olduğunu belirtti. Emin Hoca maç hakkında şu açıklamalarda bulundu "Öncelikle Dünya Kadınları gününü kutluyoruz. Final haftasına girdik. Bu maç öncesi böylesine güzel bir organizasyon yapıldı. Genç arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizim için moral oldu. Umarım bugünün sevincini Cumartesi günü yaşarız. Tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Karşıyaka maçı için taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Onlara sevinci yaşatamadık ama maçın ardından sporcularımıza sahip çıkmaları bizleri çok daha mutlu etti. İşte Bursaspor taraftarı bu.  Onları maça beliyoruz. Desteklerine çok ihtiyacımız var. Yensek de yenilsek de bizimle birlikte olacaklarına inanıyoruz" dedi. 

Editör: Haber Merkezi