Baş antrenör Emin İmen’in öğrencileri bugün Cengiz Göllü Spor Salonu’nda yaklaşık 2 saat süren antrenmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor maçının taktik antrenmanını gerçekleştirdi.

Baş Antrenör Emin İmen antrenmanın ardından yaptığı açıklamada normal sezonun son 5 haftasına girdiklerini ve üst basamakta yer alan takımlarla zorlu maçlar oynayacaklarını belirtti.

İmen, "Normal sezonun son haftalarına girdik. Geçtiğimiz hafta Salihli’de 3-0’lık galibiyetle döndük. Hafta başında 4 sporcumuz hasta oldu ancak bugün ciddi şekilde antrenman yapabildik. Son 5 maçımız kaldı ve 3’ünü evimizde oynayacağız. Bu maçlarımızın hepsi birbirinden değerli ve Play- Off için çok önemli. Bu zorlu maçlarımızda taraftarlarımıza çok ihtiyacımız var. Pazar günü saat:15:00’da başlayacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor maçımıza tüm taraftarlarımızı ailecek Cengiz Göllü Spor Salonu’na bekliyoruz" dedi.

Pazar günü saat:15:00’da Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynanacak olan mücadelenin bilet fiyatları 5 TL ücretle maç günü spor salonu gişesinden satışa çıkacak.

Editör: Haber Merkezi