Vestel Venüs Sultanlar Ligi 21. hafta maçında Nilüfer Belediyespor, Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas ile karşılaştı. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda gerçekleşen karşılaşma karşılıklı sayılarla başladı.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in de izlediği maçta ilk sette teknik molaya Nilüferli voleybolcular 12-11 önde girdi. Ardından iki takım da kontrollü oyununu sürdürdü. Nilüfer’in sultanları karşılıklı sayılarla geçen ilk seti 25-23 kazandı.

İkinci seti de Nilüferli voleybolcular  25-21 aldı ve durumu 2-0’a getirdi. Dengeli bir oyunla başlayan üçüncü sette her iki takım da karşılıklı sayılar buldu. Set sonunda sayı üstünlüğünü ele geçiren Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas voleybolcuları  seti 25-23 kazanarak  durumu 2-1’e taşıdılar. 4. sette de file önü etkinliği artıran Beylikdüzü ekibi skor üstünlüğünü elinde tutarak seti 25-14 kazandı ve 2-2’lik eşitliği sağladı.

Kazananın belli olacağı tie-break setine konuk ekip 3-0’lık üstünlükle başladı. Ardından set yerleşimini sağlayan Nilüfer’in sultanları üst üste buldukları 5 sayı ile kritik dakikalarda 5-3 öne geçti.  Set boyunca skor üstünlüğünü elinde tutan mavi yeşil beyazlılar bu seti 15-10 alarak maçı 3-2 kazandı.

Nilüfer Belediyespor normal sezonun son maçında hafta sonu deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak.

Editör: Haber Merkezi