Maçın oynanacağı MelineMerkouri Salonu’nda düzenlenen toplantıya Olimpiacos Baş antrenörüBracoKovacevic, kaptan Stella Christodoulou, Bursa Büyükşehir Belediyespor Baş antrenörü Jan de Brandt ile kaptan İpek Soroğlu katıldı.

Jan de Brandt: Ateşli seyirci bizi motive ediyor
Yunanistanlı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün deneyimli  antrenörü Jan de Brandt, “ Olimpiakos çok zorlu maçları yendiler. Çok büyük karşılaşma olacak. 3 hedefimiz vardı. Bir tanesi Türkiye’de dörtlü final kupa finali oynamaktı. Olmadı. ŞuandakiAvrupa finali başka hedefimizdi. Ona ulaştık. Şimdi kupayı almak istiyoruz. Türkiye’de seviye çok yüksek. Galatasaray, play-offta bizi eledi ama Vakıfbank’ı da 3-0 yendi. Ateşli taraftar önünde oynamak bizim için önemli değil. Ben oyuncuyken de burada oynamıştım. Bu tür şeyler bizi daha çok motive ediyor. Bir yere ulaşmak için tek bir isme odaklanmak gerekmiyor. Önemli oyuncuları var. Bütün oyuncular yüksek seviyede” dedi.

İpek Soroğlu "Bursa’ya gelince göreceksiniz!"
Büyükşehir Belediyespor Kaptanı İpek Soroğlu, “Burada olduğumuz için çok mutluyuz. 2015 yılında bu kupayı kazanmıştık. Yine kazanmak istiyoruz. Rakibimize saygı duyuyoruz. Ancak Bursa’ya avantajlı bir sonuçla dönerek bu kupayı yeniden kazanmak istiyoruz” dedi. Yunanlı bir gazetecininOlimpiakos taraftarları çok ateşlidir, Bursaspor’un taraftar grubu Teksas’ı bildiklerini söyleyince, İpek Soroğlu, “Bizimkiler de fena değildir. Bursa’ya gelince zaten göreceksiniz. Yakından tanıyacaksınız” şeklinde cevapladı.

Sezonu Bursa’da açtık, yine Bursa’da kapatacağız
Olympiacos Kulübü’nün  baş antrenörü Branco Kovaceviç,  sezonu Bursa’da düzenlenen Cengiz Göllü Voleybol Turnuvası ile açtıklarını ve yine Bursa’da başka bir turnuva ile kapatacaklarının altını çizerken sözlerine şöyle devam etti;  “İki iyi takım final oynayacak bu sezon. Biz sezona Bursa’da başladık Bursa’da kapatacağız. Yarın maç oynayacağız sonra Bursa’ya gideceğiz.”

Büyükşehir güçlü bir rakip
Takım kaptanı Stella Christodoulou ,“Final oynayacağımız için çok mutluyuz. İlk kez bir Avrupa kupasında final oynayacağız. Çok güçlü takımla karşılaşacağız. Bursa Büyükşehir en iyi takımlardan bir tanesi. Kimsenin favori olduğuna inanmıyorum. Yarın karar vereceğiz buna. Çok iyi bir hafta sonu geçirip kupayı kazanmak istiyoruz. Yarın büyük ve güzel bir atmosferde oynayacağız ve göreceğiz kimin kazanmak isteyeceğini” dedi.

Editör: Haber Merkezi