Türkiye Kadınlar Voleybol 1.Ligi B Grubu’nda sezonun ilk mücadelesini geçen yılın başarılı takımlarından Pursaklar ile oynayan Filenin Timsahları rakibi karşısında ilk seti kaybetmesine karşın rakibini 3-1 mağlup ederek sezona önemli galibiyetle başladı.

Bursaspor Yüksekoba ilk set büyük heyecan ve çekişmeye sahne oldu. Filenin Timsahları, set sayısı atmasına rağmen, Pursaklar’a ilk seti 26-24 kaybetti.

İkinci sette Nuran’ın oyuna girmesiyle birlikte hücum üstünlüğünü ele geçiren Bursaspor Yüksekoba Vera, Nikalina ve Nuran’ın sayılarıyla üstünlüğü ele geçirdi ve seti 25-20 kazanarak setleri 1-1 yaptı.

Üçüncü sette hücum üstünlüğü yine Bursaspor Yüksekoba daydı. Vera, Nuran, Ajlan, Nika’nın sayılarıyla teknik molaya 12-6 önde giren yeşil beyazlılar, seti 25-15 kazanarak 2-1 öne geçti.

Dördüncü sette Bursaspor Yüksekoba iyi başlangıç yapamadı ve teknik molaya 12-8 geride girdi. Hücumda üretken olamayan yeşil beyazlılar sette Dany ve Duygu’yu bloklarda durduramayınca ilk kez 6 sayı (17-11) geriye düştü. Son bölüme 20-21 geride giren Bursasor Yüksekoba önce eşitliği yakaladı (21-21) ve 22-21 öne geçti ve seti 25-22 kazandı.

Editör: Haber Merkezi