Karşılaşma her iki takımın karşılıklı aldığı sayılar ile başladı. Bursaspor ilk bölümde Bahar ve Elena’nın sayılarıyla ilk teknik molaya 8-6 önde girdi.

Setin ikinci bölümünde Elena ve Dilara’nın etkili smaçlarıyla farkı açan Timsahlar ikinci teknik molaya 16-10 önde girdi. Rota Koleji, son bölümde Dilara’nın etkili servislerini karşılamakta güçlük çekince 23 dakika süren ilk seti Bursaspor 5-12 kazandı.

Mücadelenin ikinci setinde de üstünlüğünü rakibine kabul ettiren Filenin Timsahları ilk teknik molaya 8-2 önde girdi. İkinci bölümde Rota Koleji biraz daha oyuna tutunabilse de Bursaspor Bahar, Emel ve Elena ile bulduğu sayılar ile ikinci teknik molaya 16-8 önde girdi. Son bölümde karşılıklı sayılar ile geçildi ve Filenin Timsahları bu seti de 25-17 kazanarak skoru 2-0’a getirdi.

Son sette de oyundaki hakimiyetini devam ettiren Filenin Timsahları, Melis, Elena, Dilara ve Bahar ile bulduğu sayılarla bu seti 25-15 maçı da 3-0 kazandı.

Bursasporlu bayanlar ligdeki 15. galibiyetini alarak Play-Off için iddiasını sürdürdü. Filenin Timsahları ligin 21.haftasında Pazar günü saat:14:00’da Salihli Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Editör: Haber Merkezi