Haftaya 36 puanla 4.sırada giren Bursaspor grubun 13. basamağında bulunan Işıkkent takımını rahat bir oyunla 3-0 mağlup ederek yoluna devam etti.

Mücadele karşılıklı alınan sayılar ile başladı. Bursaspor Bahar ve Elena ile sayılar bulurken konuk ekip Çisel ve Yaren ile sayılar buldu. İlk teknik molaya Bursaspor 8-7 üstünlük ile girdi. Setin ikinci bölümünde Dilara ve Elena ile etkili olan Filenin Timsahları ikinci teknik molaya 16-13 önde girdi. Setin son bölümünde Melis Ece Yurtsever’in etkili servislerini karşılamakta zorlanan Işıkkent ekibi sayı bulmakta zorlandı ve 22 dakika süren seti Bursaspor 25- 15 kazanarak setlerde 1-0 öne geçti.

Mücadelenin ikinci setine Bursaspor çok iyi başladı. Elena ve Melis Ece’nin etkili oyunuyla ilk teknik molaya Filenin Timsahları 8-3 önde girdi. Setin ikinci bölümünde servis karşılaşmakta zorlanan Filenin Timsahları file üstünden Bahar ile aldığı sayılarla ikinci teknik molaya 16-8 önde girdi. Setin son bölümünde Elena ve Emel ile sayılar bulan Filenin Timsahları 20 dakika süren ikinci seti 25-12 kazanarak durumu setlerde 2-0’a getirdi.

Mücadelenin son seti karşılıklı alınan sayılarla başlasa da Bursaspor Elena ve Melis Ece ile aldığı sayılarla ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Setin ikinci bölümünde konuk ekip Buse Karadan’ın etkili servisleri ve Filenin Timsahları yaptığı basit hatalar ile farkı azaltmasına karşın ikinci teknik molaya Filenin Timsahları 16-13 önde girmesini bildi. Bursaspor setin son bölümünde Elena Litovchenko’nun etkili smaçlarıyla seti  25-21 maçı da 3-0 kazanmasını bildi.

Filenin Timsahları galibiyeti taraftarlar ile birlikte yaptığı tezahüratla kutladılar. Filenin Timsahları bu sonuçla ligdeki 13.galibiyetine ulaştı.

Editör: Haber Merkezi