Yeni sezonda da lig, Türkiye Kupası ve Avrupa’da başarılı olmak isteyen yeşil beyazlılar, yabancı oyuncularından yoksun çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi’nde antrenmanlarını sürdüren Bursa ekibi, 25-31 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale’de kamp yapacak. Ardından Bursa’ya dönecek Büyükşehir Belediyespor, 24 Eylül’de başlayacak Cengiz Göllü Voleybol Turnuvası’nda Bulgaristan’dan Maritza, Rusya’dan Saratov, Seramiksan ve Nilüfer Belediyespor’la karşılaşacak.

İyi bir takımız
2-7 Ekim tarihlerinde Bulgaristan’da düzenlenecek turnuvaya katılacak Bursa ekibinde yabancı oyuncular da bu kampta takıma dahil olacak. Çalışmaların iyi gittiğini belirten Başantrenör Angelo Verseci, “Herkes oldukça motive. Oyuncularımdan iyi dönüşler alıyorum. Kulüp olarak büyük düşünüyoruz. Çünkü biz de büyük bir kulübüz. Üst sıralar için çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Zorlu bir sezon olacak. İyi oyuncularımız var. Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa’da en üst seviyeye çıkmak için çalışacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi