Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmaya taraftarının desteğini arkasına alarak iyi başlayan yeşil-beyazlılar birinci ve ikinci setlerde rakibine file üstünde avantaj sağlama şansı tanımazken bu setleri 25-14 ve 25-15 ile rahat geçti. (2-0)

Maçın üçüncü setinde ikinci teknik molaya kadar iki takımında bir birleri karşısında farkı açma çabası çok fazla netice vermezken, ikinci teknik molanın ardından Bursa temsilcisi tecrübesini sahaya yansıtmayı bildi ve bu seti de 25-16 önde tamamlayarak maçı da 3-0 ile geçmeyi başardı.

Bu sonucun ardından seride 1-0 öne geçen yeşil-beyazlılar, serinin ikinci maçında Salı günü Çanakkale’de oynanacak olan karşılaşmayı önde tamamlaması halinde ligi beşinci sırada bitirmiş olacak, olası Çanakkale Belediyespor galibiyetinde ise ligin beşincisi  5 Mayıs Cuma günü Bursa’da belli olacak.

 

Salon: Cengiz Göllü
Hakemler: Bülent Bozkurt, Ali İhsan Gözü

Bursa Büyükşehir Belediyespor: Özge Kırdar, Horvath, İkbal Merve Albayrak, Joyce, Fatma Yıldırım, İpek Soroğlu (Aylin Sarıoğlu, Ceren Cihan, Yaren Hatipoğlu, Nuran İnce, Merve Tanıl)

Çanakkale Belediyespor: Seda Arısoy, Jerkov, Sinem Barut, Ceren Kestirengöz, Kulan, Beyza Arıcı (Buse Kayacan, Şule Yetimoğlu, Elif Uzun, Hande Şahbaz, Ceren Çınar)

Setler: 25-14, 25-15, 25-16
Süre: 77 dakika (28, 25, 24)
Diskalifiye: Üzeyir Özdurak (Çanakkale Belediyespor)

Editör: Haber Merkezi