Oldukça çekişmeli geçen müsabakayı Bursaspor Bayan Voleybol Takımı 3-2 kazanmasını bildi. Karşılaşmanın ilk seti büyük bir çekişmeye sahne oldu. Bursaspor  Elena, Bahar ve Melis Ece ile sayılar bulduğu seti 26-24 kaybetti.

Mücadelenin ikinci setine Filenin Timsahları gücünü ortaya koyarak başladı ve bu seti 9 sayı farkla 25-16 kazandı ve setlerde durumu 1-1’e getirdi.

Bursaspor üçüncü sette varlık gösteremedi

Karşılaşmanı üçüncü setinde tBursaspor ritmini kaybetti ve üst üst verdiği sayılar oldukça geriye düştüğü bu seti 25-13 kaybetti ve Arkas Spor setlerde yeniden öne geçti. 2-1  

Bursaspor'un bayanları dördüncü sette yeniden oyuna ağırlığını koydu ve baştan sona üstün götürdüğü bu seti 25- 11 kazanarak maçı tie break setine götürdü.

Tie Break seti sonuvu belirledi

Tie break setine Arkas Spor iyi başladı ve mücadele de 6-3 öne geçti. Tecrübeli Baş Antrenörü Emin İmen bu dakikada mola aldı. Molanın ardından Elena ve Melis Ece ile sayılar bulan Bursaspor 7-7 eşitliği yakalamayı başardı. Bu dakikadan sonra rüzgarı arkasına alan Bursaspor, Dilara, Elena ve Melis Ece ile bulduğu sayılarla 11-7 öne geçti. Bu dakikada ev sahibi ekip mola aldı. Molanın ardından üstünlüğünü devam ettiren Filenin Timsahları seti 15-10 ve maçı da 3-2 kazanmasını bildi.

Bu sonuçla Filenin Timsahları ligdeki 12.galibiyetini alarak puanını 36’ya yükseltti. Takımımız haftaya Pazar günü saat:17:00’da Işıkkent takımı ile Cengiz Göllü Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek.

Editör: Haber Merkezi