Türkiye’nin devlerinin yarıştığı Efeler Liginde mücadele eden İnegöl Belediyespor voleybol takımımız 2017-2018 sezonunun ilk iç saha maçını bu hafta sonu ligin yeni takımlarından Jeopark Kula Belediyesi ile yapacak.

Ligde üst sıraları hedefleyen Belediyespor'umuzun bu zorlu müsabakası öncesi açıklama yapan Başkan Alinur Aktaş, ligin 2.haftasında 1 Ekim Pazar günü saat 15.30’da İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonu'nda Jeopark Kula Belediyesi ile oynanacak karşılaşmaya tüm voleybol severleri davet etti.

AVRUPA’DA BAŞARILI OLACAĞIZ
Voleybol Efeler Liginde yeni bir heyecanı daha yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz diyen Başkan Aktaş, “Bildiğiniz üzere İnegöl Belediyespor Voleybol Takımımız, tarihi bir başarıya imza atarak Balkan Cup şampiyonu oldu. Bu şampiyonluk Turuncu Lacivertli temsilcimizin Avrupa’ya uzanmasını da sağladı. İnegöl Belediyespor 2018 CEV Challenge Cup’a ikinci turdan katılma hakkı elde etti. Şimdi Kasım ayında Challenge Cup’ta Yunanistan’ın Olympiakos takımıyla önce İnegöl’de sonra deplasmanda olmak kaydıyla Avrupa maceramız başlıyor. Şunu söyleyebilirim ki bizleri bu mutluluğu yaşatan hocalarımız ve sporcularımız Avrupa’da da ellerinden gelen her şeyi yaparak İnegöl’ün ismini en güzel şekilde temsil edeceklerdir” açıklamasında bulundu.

İNEGÖL’ÜN YÜKSELEN MARKA DEĞERİ; BELEDİYESPOR
İnegöl’ün yükselen marka değerlerinden birisi olan Belediyesporun her açıdan gelişmeye devam ettiğini belirten Aktaş, “Efeler Liginde her sene üstüne koyarak yolumuza devam ediyoruz. Bunun yanında Voleybol 2. Lig’de gelişim takımımız Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor tamamı İnegöl’deki lise düzeyinde okuyan çocuklarımızdan oluşan kadrosuyla mücadele etmeye devam edecek. Ayrıca basketbol 2’nci liginde de basketbol takımımız zorlu rakipleri karşısında üst sıralarda yer almaya çalışacak. Salon sporlarının yükselen bu trendi ilçe halkımız tarafından ilgi ve alaka ile takip ediliyor. Belediyespor olarak artık İnegöl’de bu alanda önemli bir boşluğu doldurduğumuza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

KULA BELEDİYESİ’NE GEÇİT VERMEYECEĞİZ
Efeler Liginde mücadele eden Belediyespor voleybol takımının pazar günü saat 15.30’da ligin yeni takımlarından Jeopark Kula Belediyesini konuk edeceğini ifade eden Aktaş, “Sezonun 2. haftasında kendi seyircimiz önünde zorlu bir mücadele vereceğiz. Seyircimizin de desteği ile rakibimizi İnegöl’den eli boş göndermek istiyoruz. Ligin ilk haftasında deplasmanda geçen sezonun şampiyonu Halkbank’a yenilmiştik. Bu hafta sahamızda oynayacağımız Jeopark Kula Belediyesi maçı ile geçen haftanın telafisini yapmak istiyoruz. Bunu başarabilecek oyunculara ve teknik heyete sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Bu hafta rakibimiz olan Jeopark Kula Belediyesi ligin yeni takımlarından olmasına rağmen iyi oyunculara sahip. Onlarda ligde iyi yerlere gelmek istiyorlar. Onlarda geçen hafta kendi sahalarında Ziraat Bankasına yenildiler. Onlar da bu maçın telafisi yapmak isteyecekler. Ligde zayıf bir takım yok her maçın atmosferi farklı oluyor. O yüzden her maça final gözüyle bakıyoruz. Güzel bir maç olacağına eminim. Onlar da galip gelmek isteyecekler. Ancak biz kendi sahamızda ve seyircimizin de desteği ile Kula Belediyesine geçit vermek istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

Aktaş son olarak; “İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonunda oynanacak bu zorlu voleybol karşılaşmasına tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz. Voleybol maçlarında her zaman yanımızda itici bir güç olarak yer alan sporsever halkımıza teşekkürlerimizi sunarken, sporun yaşamımızın bir parçası olması temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi