28 Mayıs 2017 Pazar günü saat 16.00'da Timsah Arena'da Gençlerbirliği ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig 33. hafta maçının hazırlıklarına Bursaspor, bugün yapılan antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Adnan Örnek nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman çabukluk çalışmasıyla devam etti. Daha sonra dar alanda kontrol pas çalışması yapan takım son bölümde ise taktik çalışma yaptı.

Sakatlığı bulunan Mert Günok'un tedavisine devam edilirken, dün yapılan antrenmanda sağ ayak tabanından sakatlanan Boban Jovic ve kasık adalesinde zorlanma olan Erdem Özgenç antrenmana katılmadı. Bursaspor yarın yapacağı antrenmanla Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Öte yandan İnegöl ilçesinden, Özlüce Tesislerine gelen ilkokul öğrencileri takımı ziyaret etti. Antrenman öncesi sahaya çıkış kapısında oluşturdukları tünel ile futbolcuları alkışlayan minikler Teknik Direktör Adnan Örnek'e çiçek takdim ederek başarı dileklerinde bulundular.

Editör: Haber Merkezi