Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Osmangazi Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını Başantrenör Nedzad Masic ve yardımcı antrenör Sebahattin Çetin yönetiminde haftanın 6 günü kondisyon, kuvvet ve dayanıklılık üzerine özel antrenman programı ile sürdürüyor.

Osmangazi Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 24-27 Ağustos tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek olan özel bir turnuvaya katılacak. Osmangazili hentbolcular turnuvada, Çankaya Spor Kulübü ile iki, Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü ile de 1 hazırlık maçı oynayacak.

Yeni sezon antrenmanlarının oldukça keyifli geçtiğini belirten Başantrenör Nedzad Masic, “Ankara’da gideceğimiz turnuva maçlarında 3 hazırlık maçı oynayacağız. Bunların ikisi Çankaya, biri Yenimahalle ile olacak. Ankara’da bizim için önemli olan skor değil. Ben bütün sporcularıma şans vermek, performanslarını görmek istiyorum. Ankara’da biz hatalarımızı görmek ve böylece Bursa’da eksik gördüğümüz yerler üzerinde çalışmalar yapmak istiyoruz. Bu sezon yeni transferlerimiz ile birlikte genç takım olarak çalışıyoruz ve orta sıraları hedefliyoruz. Bizim için önemli olan 7-10 Eylül tarihleri arasında Bodrum’da düzenlenecek Türkiye Kupası maçları. Takım halinde Kupa maçlarına ve yeni sezona odaklanmış bulunmaktayız” dedi.

Editör: Haber Merkezi