Ankara Yolu’ndaki yeni belediye binasında gerçekleşen kabulde Başkan Altepe, şampiyon takımın oyuncularına spor malzemelerinden oluşan çeşitli hediyeler takdim etti.

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Murat Ünal, Belediye Meclis Üyesi Kadir Kahraman, Takım Antrenörü Merve Atak ve okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Şükran Kaya’nın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Altepe, şampiyon takımın oyuncularını tebrik etti.

Büyükşehir Belediyesi olarak spora önem verdiklerini ve her fırsatta tüm branşları desteklediklerini belirten Başkan Altepe, Bursa’nın ve Türkiye’nin adını dünyada duyurmayı hedef seçtiklerini söyledi. İkbal Betül-Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulu Küçük Bayanlar Hentbol Takımı oyuncularının da aldıkları sonuç nedeniyle Mudanya ve Bursa’nın adını Türkiye’de layıkıyla duyurduğunu ifade eden Başkan Altepe, “Aldığınız bu büyük başarı nedeniyle sizleri tebrik ediyorum. Gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.

Takım Antrenörü Merve Atak ise, 2.5 senelik emeğin sonucu olarak aldıkları şampiyonlukta Büyükşehir Belediyesi’nin desteğinin bulunduğunu hatırlattı. Gösterilen hassasiyet nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür eden Atak, daha büyük başarılara imza atmak için sabırsızlandıklarını ifade etti.
 
Editör: Haber Merkezi