Sağlıklı toplum ve sağlıklı nesillerin yetişmesi için ilçede spor seferberliği başlatan Yıldırım Belediyesi, bu alandaki hizmet zincirine eklediği Kadın Spor Merkezi ile Yıldırımlı hanımları sporla buluşturuyor.

Yıldırım Belediyesi, Millet Mahallesi, 75. Yıl Mahallesi, Dr. Sadık Ahmet Spor Tesisleri ve Sinandede oluşturduğu kadın spor merkezleriyle sağlıklı yaşamın önemli bir unsuru olan sporla ilçedeki kadınların buluşmasını sağlıyor.

Hizmete girdikleri ilk günden itibaren yoğun ilgiyle karşılaşan spor merkezlerine ayda 960 kişinin üzerinde bir katılım sağlanıyor. Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleşen eğitimlerde pilates, step, aerobik ve fitness çalışmaları yapan kadınlar, uygun fiyata profesyonel spor hizmeti alıyorlar. Merkezlerde içinde kişisel eşyalarını koyabilecekleri kilitli dolaplar, soyunma odaları, dinlenme alanları ve duşlar da bulunuyor.

Sinandede Mahallesi’nde faaliyet gösteren Kadın ve Engelli Eğitim - Spor Merkezi ve Cimnastik Salonu ise kadın eğitmenler eşliğinde haftanın 6 günü aerobik, step, pilates, zumba, cimnastik ve fitness çalışmalarının yanı sıra engelli kadınlar için kişinin engel durumuna göre çalışma programı düzenleyerek hizmet veriyor.

Editör: Haber Merkezi