Yıldırım Belediyesi’nin amatör branşlardaki şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi. Kariyerinde Avrupa ve Türkiye şampiyonlukları bulunan Yıldırım Belediyesporlu milli sporcu Ramazan Kara, Kayseri’de düzenlenen Okullar Arası Gençler Türkiye Halter Şampiyonası’nda zirveyi kimseye bırakmadı.

Yıldırım’ın gururu Ramazan Kara, toplamda 253 kilogram kaldırarak Türkiye şampiyonu olarak bir kez daha birincilik kürsüsünün sahibi oldu.

Yıldırımlı halterci Ramazan Kara'yı elde ettiği şampiyonluktan dolayı tebrik eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yıldırım'ı sporun merkezi yapma hedefiyle gerçekleştirdiğimiz yatırımların neticesinde her branşta yurt içi ve yurt dışı şampiyonluklar kazanıyoruz. İlçemizdeki çocuklarımızın sağlıklı ve tam donanımlı bireyler olarak yetişmesinde sporun rolü çok büyük. Bu anlayış doğrultusunda spora ve sporcuya olan yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Kazandığı Türkiye şampiyonluğundan dolayı bizlere bu mutluluğu yaşatan Ramazan kardeşimizi tebrik ediyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi