Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ekim ayı içerisinde katıldıkları ulusal ve uluslararası şampiyonalarda derece elde eden Yıldırım Belediye Spor Kulübü sporcularını meclis toplantısında konuk etti.

Yıldırım’ın artık her alanda olduğu gibi sporda da marka şehir haline geldiğinin altını çizen Başkan Edebali, “Sporcularımız katıldıkları yerel, ulusal ve uluslararası müsabakalarda üstün başarılar göstererek ilçemizin göğsünü kabartıyorlar. Bu başarıları yeterli görmeden başarı çıtasını daha yukarıya taşıyarak madalya ve kupaları ilçemize kazandırmaya devam edeceklerine inanıyorum” dedi.

Madalyaları Topladılar
Türkiye Gençler ve 23 Yaş Altı Ferdi Halter Şampiyonası’nda 62 kilogramda mücadele eden Ramazan Kara, toplamda 255 kilogram kaldırarak Türkiye Şampiyonu oldu. Yıldırım Belediyespor Karate takımı, İstanbul’da yapılan Kyokushin Türkiye Şampiyonası’nda ikincilik madalyasını kazanarak kürsüye çıkma başarısı gösterdi.

Yıldırım Belediyespor’un başarılı sporcu Safiye Öykü İnce, Başkent Üniversitesi 2. Uluslararası Satranç Şampiyonası’nda Avrupa ikincisi oldu. Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu tarafından düzenlenen Ampute 1. Lig’inde mücadele eden Yıldırım Ampute Futbol Takımı da ligi 3. olarak tamamladı.

Ekim ayı içerisinde başarı kazanan sporculara, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve meclis üyeleri tarafından ödülleri verildi.
 

Editör: Haber Merkezi