Osmangazi Belediyesi’nin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde Acemler Spor Salonu’nda gerçekleştirdiği turnuva, açılış seremonisinin ardından start aldı. Turnuvanın açılışında konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Osmangazi Belediyesi olarak birçok spor tesisini Bursa’ya kazandırdık. Şimdi de Türkiye’nin en büyük atletizm salonunu yapıyoruz. Bu tesislerden olimpiyat ve dünya şampiyonları çıkmasını arzuluyoruz. Uluslararası Osmangazi Yıldızlar Güreş Turnuvası’nın da dostluk içinde geçmesini diliyorum. Bu turnuvaya katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. Sporculara destek veren velilere ayrıca teşekkür ediyorum. Çünkü, ata sporumuz ailelerin desteğiyle gelişiyor. Genç sporcularımızın tecrübe kazanması için bu turnuvalar güzel bir fırsat. İnşallah, yeni şampiyonların çıktığı bir turnuva olur. Tüm sporculara başarılar diliyorum” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin de yapılan tesis hamlesi ve organizasyonlarla  tüm branşlarda sporun kalbinin Osmangazi’de attığını belirterek, “Bu tunuvanın yapılmasında, spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar ve ekibine teşekkür ederim. Bütün sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum” diye konuştu.

Turnuvaya; Türkiye’nin yanı sıra Bulgaristan, Yunanistan, Makedonya, Moldova, Özbekistan ve Arnavutluk’tan toplam 300 sporcu katıldı.

Editör: Haber Merkezi