Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2018 faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi İl Seçmeleri, Osmangazi Belediyesi’nin ev sahipliğinde start aldı.

3 gün sürecek müsabakaya 2004-2005 ve 2006 doğumlu toplam 60 sporcu kayıt yaptırdı. Toplam 12 ilden seçmelere katılan sporcular, Seçmelerde mücadele edecek sporcular,  tek kızlar, tek erkekler, çift kızlar ve çift erkekler kategorilerinde ter dökecekler.

Ev sahipliği yapmanın büyük mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Osmangazi Belediyespor Kulübü Badminton Takımı Başantrenörü Çağatay Taşdemir, “Sporcularımız Beyza Yıldırım, Feyza Erdem ve Beren Üstünkaya’nın Anadolu Yıldızlar Ligi İl Seçmeleri’nde derece alacaklarına yürekten inanıyorum. Bizler için bu tür organizasyonlarda elde ettiğimiz dereceler, lig maçlarımız için oldukça önem arz ediyor. Sporcularıma başarılar diliyorum’’ dedi.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporcular Nisan ayında Manisa’da düzenlenecek Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Final Müsabakaları’nda raket sallamaya hak kazanacak.

Editör: Haber Merkezi