Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün Olağan Genel Kurulu, Nilüfer Belediyesi Konak Olimpik Yüzme Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Ahmet Çakıcı’nın, katip üyeliklerini de Kenan Daştan ve Ahmet Kılıç’ın yaptığı kurul toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.  Genel kurulda faaliyet ve hesap raporları ile denetim kurulu raporları okunarak, oylamaya sunuldu. Oy birliğiyle kabul edilen raporların ardından yönetim, denetleme ve disiplin kurulları asli ve yedek üyelerinin seçimi yapıldı. Yapılan açık oylama sonucu Muhammet Aydın ve listesi oy birliğiyle yönetime seçildi.

Yeni yönetim adına konuşmayı yönetim kuruluna seçilen Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Nilgün Berk yaptı. Berk, "Bu bir bayrak yarışı, Nilüfer Belediyespor kurulduğundan bu yana çok büyük başarılara imza atıyor. Öncelikle görevi devreden Fırat Emiroğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da başarılara imza atmak için ekip olarak çok çalışacağız” dedi.

Nilgün Berk, genel kurulda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in eski yönetime teşekkürünü de ileterek,  "Başkanımız aramızda olamadığı için üzüntülerini ve desteklerini bildirdi. Çünkü biz Nilüfer Belediyesi ve kulüp ailesi olarak birlik beraberlik içinde gerçekten çok güçlüyüz. Başkanımız yeni yönetimi de çalışmalarında desteklediğini ve yine hep birlikte olacağımızı söyledi. Özellikle Fırat Emiroğlu ve ekibine de teşekkürlerini iletti" diye konuştu.

Görevi devreden Fırat Emiroğlu da yeni yönetime başarılar dileyerek Nilüfer Belediyespor'da çalışmaktan gurur duyduğunu söyledi. Yapılan genel kurul sunucunda Muhammed Aydın başkanlığındaki Nilüfer Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu; Yalçın Işıkyıldız, Nilgün Berk, Naci Kale, Hamit Işık, Tan Gündüz, Fevzi Çağlayan, Oğuzhan Şahinkaya, Şükrü Kayaoğlu, Kenan Gür, Şemsi Oğuz, Serkan Özgür Palaz ve Ender Vapur. Denetleme Kurulu’na Sami Gürbüz, Lütfü Günenç ile Celal Beyoğlu seçilirken,  Disiplin Kurulu'na da İrfan Dündar, Sibel Özer ve Sema Demircan getirildi.

Editör: Haber Merkezi