Yıldırım Belediyespor Halter Takımı, Gençlik Hizmetleri ve İl spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası il birinciliği müsabakalarında rakiplerine şans tanımadı. Atıcılar Halter Salonu’nda düzenlenen Yıldızlar, Gençler (A) ve Gençler  (B) kategorilerinde 15 sporcuyla katılan Yıldırım Belediyespor toplamda 15 madalya kazandı.

Gerçekleştirilen yarışmalar sonucunda 13 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanan Yıldırımlı sporcular elde ettikleri derecelerle büyük bir başarıya imza attılar.

Sporun yeni merkezi Yıldırım hedefi doğrultusunda gerçekleştirdikleri yatırımları sporun her branşında başarıya dönüştürdüklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Amatör sporlarda son dönemde yaptığımız atılımlar neticesinde sporun her dalında önemli başarılara imza atıyoruz. Çocuklarımızın spora olan ilgisini artırmak amacıyla Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada başarılı olan halter takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Yıldırım Belediyesi olarak ulusal ve uluslararası arenaya damga vurmaya devam ederek şampiyonlar yetiştirmeyi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi