​Adrenalin Park Trap Poligonu’nda gerçekleştirilen Şampiyona’da; Ustalar, Gençler ve Büyükler olmak üzere üç kategoride yarışıldı. Ustalar kategorisinde yarışan Mesut Ülker birinci, Vedat Eski ikinci, Nazmi Sağlık üçüncü oldu. Gençler kategorisinde; Murat Sağlık birinci, Ali Esti ikinci, Mehmet Sevil üçüncü oldu. Büyükler kategorisinde ise Ertuğrul Topçu birinci, Oktay Civi ikinci, Mutullah Erkoç üçüncü oldu.

​Adrenalin Park Trap Poligonu’nda atışlar yapan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Gürsumuz’un doğal zenginliklerini değerlendirerek doğa sporları alanında gelişmesine yönelik önemli çalışmalar yapıyoruz. Adrenalin Parkımız da bu çalışmalarımız sonucunda oluşturuldu. Adrenalin Parkımız’ın daha da gelişmesini sağlamak için çalışmalarımız devam ediyor. Doğa tutkunlarını Adrenalin Parkımız da spor yapmanın heyecanını yaşamaya davet ediyoruz" dedi.

​Gürsu Kaymakamı Mehmet Makas, Gürsu İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir, Gürsu Belediye Başkan Yardımcısı Ş.Birol Kaya, belediye meclis üyeleri ve halkın katılımıyla gerçekleştirilen Şampiyona renkli görüntülere sahne oldu.

Editör: Haber Merkezi