Büyükşehir Belediyespor Kulübü, ‘Spor Toto Kadınlar Masa Tenisi Süper Ligi’ni şampiyon tamamladı. Sezona mücadele ettiği üç kulvarda da şampiyonluk parolasıyla başlayan ve ilk önce Ziraat Türkiye Kupası, ardından geçtiğimiz günlerde Avrupa Şampiyonu apoletini takan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, son etap olan ‘Spor Toto Süper Ligi’ni de ilk sırada tamamladı.

Bursa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan ‘Spor Toto Süper Ligi’ni ilk sırada bitiren Büyükşehir Belediyespor Kulübü masa tenisi takımı sporcuları, mücadele ettiği üç organizasyonu da ‘Şampiyon’ olarak tamamladı. Sezon boyunca yapılan 7 etabı namağlup geçerek 36 puanla en yakın rakibine 3 puan fark atan yeşil beyazlılar, Bursa’da yapılan sezonun son etap maçlarında rakiplerine boyun eğse de ligi, Fenerbahçe ve Tigemspor’un önünde 39 puanla lider bitirdi. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, ‘Şampiyonluk Kupası’nı, Masa Tenisi Federasyon Başkanı Kerim Koç ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık’ın elinden aldı.

Hedef Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu
Ödül töreninin ardından, şampiyonluk gururunu yaşadıklarını anlatan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Şube Sorumlusu Fehim Ferik, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin spora ve sporcuya verdiği destekler doğrultusunda Bursa’da sporda başarıların giderek arttığını söyledi. Ferik, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Masa Tenisi branşı olarak sezon başında hedefledikleri bütün kupalara ulaştıklarını ve bir sonraki sezonda başarılarını bir adım daha ilerleterek Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu’nu Bursa’ya kazandırmak istediklerini belirtti.

Editör: Haber Merkezi