Hollanda’nın Leende şehrinde düzenlenen Avrupa Gençler Pool (Cepli) Bilardo Şampiyonası’na katılan sporcu Samet Değirmenci, şampiyonada U19 kategorisinde mücadele etti. 35 ülkeden toplam 200 sporcunun farklı kategorilerde yarıştığı  Avrupa Gençler Pool (Cepli) Şampiyonası’nda rakipleriyle başa baş mücadele eden Samet Değirmenci, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ederek bronz madalya almaya hak kazandı. U19 kategorisinde Almanya’dan Patrik Hoffman altın, Sırbistan’dan Aleksa Pecelj gümüş, Türkiye’den Samet Değirmenci ve Polonya’dan Kamil Szaszor bronz madalya alarak üçüncülük kürsüsünü paylaştı. 

Avrupa Gençler Pool (Cepli) Bilardo Şampiyonası’ndan üçüncülükle dönen sporcu Samet Değirmenci, sevincini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile paylaştı. Değirmenci, Başkan Bozbey’i Halk Evi’nde bulunan makamında ziyaret etti. Samet Değirmenci’ye Türkiye Bilardo Federasyonu Teknik Kurul Üyesi Ece Tamer, Türkiye Bilardo Milli Takımı Altyapı ve Gençler Koordinasyon Kurulu Başkanı Cüneyt Nadi Okurlar,  takım arkadaşları İbrahim Vatansever, Mehmet Ulaş İşcan ve Ruhi Can Okurlar eşlik etti. 

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bilardo sporcusu Samet Değirmenci’yi kutlayarak, uluslararası alanda mücadele etmenin önemine vurgu yaptı. Avrupa üçüncüsü olan Samet Değirmenci de ilk defa uluslararası bir şampiyonada yer aldığını belirterek daha iyi dereceler elde edeceğine inandığını söyledi.

Editör: Haber Merkezi