Suat Paçacı, Ankaragücü'nden genç oyuncu Onur Atasayar hakkında "Ankaragücü kulübüyle prensipte bir anlaşma sağlanmıştı. Onur'da zaten Bursaspor'un takibinde olan genç bir oyuncu ve futbolcuyla da gerekli uzlaşmalar sağlandı. Şimdi prösedürlerin tamamlanması bekleniyor. Onur, hava şartları ve ulaşım koşulları buna imkan verirse, Antalya kampından ayrılmadan önce bize katılmasını bekliyoruz.

Birçok taliplisi olan Onur Atasayar gelecek vaadeden bir oyuncu. Tercihini Bursaspor'dan yana kullandı ve Bursaspor gerçekten çok büyük bir kulüp. Onur'un Bursasporu tercih etmeside son derece normal. Yarın bu konuda sanıyorumki sıcak bir gelişme yaşayabiliriz bir sıkıntı olmazsa" dedi.

Stancu transferi için son sözler yarın

Stancu hakkında da açıklama yapan Bursaspor basın sözcüsü Paçacı "Stancu meseleside gündeme düştü. Gerek Hamza Hamzaoğlu ve ekibi, Başkan, Bursaspor yönetimi, antrenman haricinde transfer konusunu sürekli masaya yatırıyordu. Hem Gençlerbirliği kulübü hemde oyuncuyla, hemen hemen her konuda anlaşma sağlandı. Stancu'nun da menejeri yarın büyük ihtimalle buraya gelecek ve transferde soz sözler söylenecek" dedi.

Sağ bek kesin olarak alınacak

Başka transfer olacakmı sorunusuna cevap veren Suat Paçacı "Transferler devam edecek, daha öncede açıklanmıştı. Öncelikli olarak Bursasporun çözmesi gereken mevki sağ bek. Dolayısıyla bu konuda da alternatifli bir liste oluşturuldu. Temaslar başladı, bu konuda da yarın öbürgün somut gelişmeler olabilir. Sağ bek kesin olarak alınacak. Transferler bitmiş değil, son güne kadar devem edecek.

Bandırmaspor'da devam etmeyecek olan Furkan Soyalp için Suat Paçacı, genç futbolcu için övgü dolu sözler kullanarak "İnşallah Furkan'ın dönüşü kesin dönüş olur ve Bursaspora katkı sağlar" dedi.

Editör: Haber Merkezi