Serdar Kurtuluş maç sonu Bursaspor Tv'ye yaptığı değerlendirmede şunları söyledi "10 kişi kalınca biraz zor oldu ama neticesinde pes etmedik. En önemlisi buraya gelen taraftarlarımız çok güzel bir atmosfer oluşturdular. Tebrik ediyorum, arkadaşlarım çok iyi mücadele etti. Galip gelmek istedik çünkü ayağa kalkmamız lazım. Bu maç bunun bir başlangıcı olur inşallah. Zor maçlarımız var, umarım tek tek geçeriz.

İzlediğim kadar takımın mücadelesinden memnun kaldım şahsen. Sakatlığı hakkında da açıklama yapan Serdar Kurtuluş "Çok şükür değneklerleydik şimdi deynekleri bıraktık. Adım atmaya başladık. Bir operasyonum daha olduğu için kendimi ona hazırlıyorum. Yarın kısmetse Almanya'ya gidicem, Pazartesi kontrolüm var. Diğer operasyon için muhtemelen tarih alıcam. Onlar gerçekleştikten sonra iyileşme sürecine giricem.

Maçtan önce moral vermek için yanlarına gittim. Başarılar diledim ve maçtan sonra da hepsini tebrik ettim. Dışarıdan da olsa bu atmosferi yaşamak, arkadaşlarıma destek vermek için stada geliyorum. En kısa sürede kendimi toparlayıp, onların arasında yer almak istiyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi