Yeşil Beyazlı kulübün tecrübeli ismi Sercan Yıldırım, kötü oyundan dolayı Bursaspor taraftarlarından özür dilediklerini belirtti.

Ziraat Türkiye Kupası grup karşılaşmasında, Aydınspor 1923 ile 1-1 biten karşılaşma sonrasında açıklama yapan Sercan Yıldırım "Üzüntülüyüz. Ortada olumsuz bir şey yok. İyi çalışıp bu durumu düzeltmek bizim elimizde. O yüzden herkes desteğini sürdürsün. Tek istediğimiz bu. Çünkü bir kaostur gidiyor.

Herkes üzerimize oynuyor. Bunlara aldırış etmeden biz iyi yolda ilerleyeceğimize inanıyorum. Hocamızın verdiği bütün direktifleri saha içerisinde uyguladığımız takdirde başarılı oluruz" dedi.

Çok çalışıp telafi ederiz

Büyükşehir Belediye Stadı'nın zeminin iyi futbollarını etkilediğini de söyleyen Sercan Yıldırım "Konum olarak ligde ilk beşteyiz. Sezona başlarken de bu yönde hedef koymuştuk. Kötü sonuç almamıza karşın ümidimizi yitirmedik. Hedefimiz kupada final oynamak. Bunu da başaracağız.

Bu tatili devre arasını iyi geçirip ikinci yarıya iyi başlayacağız. Biraz mücadele eksiği vardı. Saha şartları çok olumsuzdu. Topla dripling yapamadık. Top hep gerimizde kaldı. Tabii bu bahane değil" dedi.

Editör: Haber Merkezi