Süper Lig'in 20'nci haftasında oynanacak Bursaspor-Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam eden Yeşil Beyazlılarda teknik direktör Paul Le Guen, antrenman esnasında açıklamalarda bulundu.

Genç futbolcu Ertuğrul Ersoy için Le Guen "Ertuğrul henüz hazır değil. Bu çok büyük bir eksik bizim için. Badu'ya güveniyorum, hafta başından beri takımla çalışıyor. Maç günü hazır olacaktır." dedi.

Taraftar savaşan takımı hakediyor

Bursaspor taraftarlarından övgü ile söz eden Paul Le Guen "Bizimkisi gibi taraftarı hayatımda görmedim. Bu taraftar, daha fazla savaşan bir takımı görmeyi hak ediyor. Oyuncularımızın, taraftarın saygısını hak edecek bir performans ortaya koymalarını istiyorum. Başları dik, gururlu bir şekilde sahadan ayrılmalarını istiyorum. Bursa insanı, çok çalışkan bir halk. Takımlarına desteğini de en iyi şekilde gösteriyor. Amacımız sezonu ligin ilk 9 sırasında tamamlamak. Yeni bir takım kuruyoruz. Yakın zamanda eski görüntüye döneceğimizi düşünüyorum." dedi.

Alper Ademoğlu ve John Bostock

Schalke 04'de oynayan Alper Ademoğlu ve Lens forması giyen John Bostock hakkında fransız teknik adam Le Guen "Alper Ademoğlu'nu dürüst olmak gerekirse pek tanımıyorum. Genç bir oyuncu. Bostock'u iyi tanıyorum. 1 yıl önce Fransa Ligue 2'nin en iyi oyuncusu seçildi. Bazı problemler yaşadı. Teknik bir oyuncu, bu takıma katkı yapacak kalitede" dedi.

Editör: Haber Merkezi