Pablo Martin Batalla, 2009-2010 sezonunda Bursaspor formasıyla şampiyonluk yaşamış ve o kadronun en önemli isimleri arasında yer almıştı.

Bursaspor'un efsane oyuncularından Pablo Martin Batalla'nın yeşil beyazlı kariyeri sezon sonunda son bulacak gibi gözüküyor. Haziran ayında bitecek olan sözleşmesini uzatmayan, gelen teklifi de zamana bırakalım diyerek sezon sonuna bırakan yıldız futbolcunun radikal bir kararın eşiğinde olduğu ifade edildi.

İlk aşamada sezon sonunda futbola nokta koymayı düşünen Batalla'nın Arjantin'deki ilk kulübünde oynamak için bu düşünceyi gözden geçirdiği öğrenildi. Velez Sarsfield altyapısından yetişen futbolcunun Arjantin kulübündeki yetkililer tarafından istendiği hatta teknik direktör Omar de Felippe'nin de konuyla ilgili oyuncuyla görüştüğü ifade edildi.

34 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda Bursaspor'a veda ederek ülkesine yerleşeceği ciddi şekilde konuşulurken ilerleyen günlerde konunun resmiyet kazanması bekleniyor.

"Gitmek istediğim yer başladığım yer olacak" demişti.

Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla, geçtiğimiz sezon katıldığı bir söyleşide "Başka kulüpte oynamak isteseydin hangi kulübü tercih ederdin?" sorusuna, "Başladığım yere dönmek beni çok mutlu ederdi. Arjantin’de altyapının ilk günlerimi yaşadığım kulübüme geri gidebilirsem mutlu olacağım. Gitmek istediğim yer, başladığım yer olacak" yanıtını vermişti.

Kaynak: Yeni Şafak

Editör: Haber Merkezi