Pablo Martin Batalla Akhisar Belediyespor mağlubiyeti sonrasında şu ifadelere yer verdi "Kötü bir mağlubiyet oldu bizim için. Çok kötü oynadık takımca ve Akhisar Belediyespor bundan faydalandı. Galibiyet ile dönüyor evine. Benim hep söylediğim bir şey var. Bugünkü kupa performansıyla alakalı değil. En başından beri çok memnun değiliz kupa maçlarındaki performansımızdan, dolayısıyla grup olarak şapkayı önümüze koyup, kendimizi en iyi şekilde hem grup olarak hemde bireysel olarak değerlendirmemiz gerektiğini, kupaya bakış açımızı tekrardan gözden geçirmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Süper Lig kupadan daha farklı bir hikaye barındıryor bizim için, Trabzonspor maçı hariç iç sahada hiç bir zaman maç kaybetmedik. Başakşehir maçından beri ilk mağlubiyetimizi aldık. Bu haftada bizi Adanaspor karşılaşması bekliyor, ben eminimki takım tekrardan bir araya gelecek ve bu maçı galibiyet ile bitiricez.

Bursaspor camiası ve sevenleri büyük olan bir kulüp. Bunun belli avantajları var iyi günlerde, iyi gitmediğiniz günlerde de belli dez avantajları var. Tabiki stada geldiklerinde herkes düşünceleri ifade etmekte büyük bir özgürlüğe sahip, ne iyi yönde nede kötü yönde kimseye bu konuda kızamam ve hiç bir şey söyleyemem.

Ama ben sadece şunu söyleyebilirim, biz tekrardan takım olarak grup olmalıyız. Cumartesi günü Adanaspor karşılaşması bizi bekliyor, o maçta güzel birşeyler ortaya koymalıyız. Buna da kendi eleştirimizi yaparak başlamalıyız" dedi.

Editör: Haber Merkezi