Bordo-beyazlı ekip İnegölspor, Kırklarelispor maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. İdman öncesi açıklama yapan Osman Özdemir, şunları söyledi.

Özdemir "Son maçta son dakikada yediğimiz penaltı açıkçası biraz bizi üzdü. Kaçan balık büyük oldu bu maçta. Ama neticede kaybedilmeyen bir maç. Deplasmanda alınan 1 puanın her zaman önemli olduğunu düşünüyorum. Şimdi içeride bir Kırklareli maçı oynayacağız. Tabiî ki eğer bir hedefimiz varsa, o hedef doğrultusunda ilerlemek istiyorsak, içeride oynadığımız maçları kazanmak gerekiyor.

Ama bunun bir takım zorlukları var. Karşı tarafta bu ligin iyi takımlarından bir tanesi. Mutlaka burada direnç göstereceklerdir. Biz sabırlı bir oyun oynayıp, neticeye gitmek isteyeceğiz. İnşallah bunu başarırız. Buradan bir talip gelme şansı elde edersek, bizim için büyük bir avantaj olur diye düşünüyorum. Ankaragücü ve Hatay maçlarındaki taraftar bizi gerçekten memnun etti.

Onların verdiği destekle kazanılan maçlardı bunlar. Ama sadece rakibin adından dolayı maça gelmektense, rakibin kimin olup olmadığı çok önemli değil. Bu hafta Kırklareli maçına da onları bekliyoruz. Çünkü bu konulan hedefte bir şampiyonluk yolunda gidiyorsak, taraftarsız olmayacağını biliyorum. Onların desteğine her zaman ihtiyacımız var. Hasan Küçcük'ün bir sakatlığı var.

Tahmin ediyorum 1 aylık süreç geçirecek. Bizimle olamayacak. Belki gelip bir kaç gün sonra düz koşulara başlayabilir ama 2-3 hafta aramızda olmayacak. Onun haricinde bir sıkıntımız yok" dedi.
Editör: Haber Merkezi