Baştan sona üstün bir futbol sergileyen Orhanelispor, 10.dakikada Halil’in ceza alanında oluşan karambolda topa şık vuruşuyla 1-0 öne geçti. Sahanın mutlak hâkimi olan Kırmızı-Yeşilli ekibin iki topu da direklere takılınca Orhanelispor devreyi bir farkla üstün tamamladı.

İkinci yarının başlamasıyla atak oyununu sürdüren Orhanelispor,  71.dakikada soldan şık çalımlarla ceza alanına giren Onur’un ortaladığı arka direkte topa sert bir vuruşla filelere gönderen Şener skoru 2-0 yaptı.

Skorun verdiği rehavetle temposunu düşüren konuk takım 89.dakikada kendi sahasından topu alan ve rakip oyuncuları tek tek ve kaleci Ümit’i çalımlayan Tarık’ın kaydettiği golle ev sahibi Sırameşelerspor ümitlendi: 2-1.

Bu golden sonra skordan tatmin olmayan ve baskılarını arttıran Orhanelispor, 90.dakikada rahatlayan gole ulaştı. Defansın sektirdiği topu tamamlayan Şener kendisinin ikinci, takımının ise üçüncü golüne imza atarak durumu 3-1 yaptı.

Uzatma dakikaların son saniyelerinde sahneye çıkan Aykut, soldan önüne aldığı topu güzel hareketler sonucunda karşılaşmanın skorunu 4-1 olarak tayin etti. Bu skorla sezonun ilk yarısını lider tamamlayan Orhanelispor, rakibini de ikinci yarı öncesi kaderiyle baş başa bıraktı.

Saha: Soğanlı
Hakemler: Muhsin Şahin 7, Berathan Gümüşsoy 7, Burak Akyel 7
Sırameşeler: Onurhan 4, Volkan 4, Habib 5, Baki 4, Ali İlker 5, Burak 4,Tarık 5, Necdet 4 (Dk.60 Ufuk 4), Murat Can 4, Serdar 4, Mustafa 4 (Dk.81 Recep)
Orhanelispor: Ümit 6, Doğan 7, Abuzer 7, Ruhi 7, Erhan 7, Onur 8, Halil 7 (Dk.79 Rahmi), Kadir 6 (Dk.75 İdris 6), Aykut 6, Nezih 7 (Dk.67 Başaran 7), Şener 7
Goller: Dk.89 Tarık (Sırameşeler), Dk.71-90 Şener, Dk.10Halil, Dk.90+3 Aykut (Orhaneli) 
Yüksel ESEN

Editör: Haber Merkezi