Bursaspor'da son haftaların en çok eleştirilerin isimlerinin başında Kubilay Kanatsızkuş geliyor. Üst üste oynanan Çaykur Rizespor, Beşiktaş ve Antalyaspor maçında kaçırdığı gollerle adeta saç baş yolduran genç forvet için, Timsah'ın efsane oyuncularından Okan Yılmaz şu açıklamayı yaptı.

Okan Yılmaz "Genç yaşta bu sorumluluk zor iştir. Bir santrfor ne kadar gol pozisyonuna girerse benim için o kadar başarılıdır, iyi futbolcudur. Çünkü maçın içindedir. Stresi kaldırmak kolay değil. Çünkü takımımızın da durumu ortada. Ben de futbolculuk dönemimde birçok kriz yaşadım. Ancak zor dönemlerde sorumluluk aldım. Daha fazlasını istedim. Hayata küsmedim. Bir santrfor ilk önce kaçırdığı golde kalmayacak. Kafayı oraya takmayacak." dedi.

Kesinlikle saklanmamalı
"Kalırsa eğer o ruh hali uzun süre devam eder. Ben de çok goller kaçırdım, bomboş kaleye vuramadığım anlar oldu. Ancak daha çok üstüne gittim. Kubilay'da bunu yapmalı. Kesinlikle ama kesinlikle saklanmamalı. Tepki olur diye düşünmemeli. Bu stresi atlatsın bakın neler olacak. Eksikleri tabii ki var. Özellikle gol vuruşlarında. Ancak bizler ona yardımcı olmaya hazırız."

Rakamlar ne diyor?
Bursaspor formasıyla bu sezon kupalar dahil 33 maça çıkan Kubilay Kanatsızkuş, 7 gol, 2 asistlik bir performans gösterdi. 2 bin 29 dakika sahada kalan 20 yaşındaki forvet, Türkiye U-21 takımının ise 5 kez formasını giydi. Bu arada Timsah'ın diğer santraforlarından Sinan'ın 1, Stancu'nun ise golü bulunmuyor. Kadro dışı kalan Deniz Yılmaz ise ligde rakip fileleri sadece 4 kez havalandırdı.

Editör: Haber Merkezi