2 sün güren Kızılcahamam kampını tamamlayan İnegölspor şehre döndü. Lig hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı çalışma ile başlayan ekip ilk gün düz koşu, taktik ve teknik ağırlıklı çalışmalar yaptı.

İdman öncesi açıklama yapan Teknik Direktör  Murat Yoldaş, şunları söyledi: "Kamp çok güzel geçti diye söyleyebilirim. İstediğimiz çalışmaları çok güzel bir biçimde yaptık. Tabi görüntüde hazırlık maçlarıyla ilgili sonuçlar bizim için çok önemli değil. Hep söylüyorum. Az önce çocuklara da söylüyorum. Onların saha içerisindeki yayılmaları, bireysel performansları değil de saha içerisinde pozisyon alışları çok önemli. Çok kolay bir şey değil. Oyuncu değişikliği var. Yeni bir yapılanma var. Bu yapılanmada çok çabuk bazı şeyleri yapmak kolay olmuyor ama şunu da söylemek istiyorum.

Oyuncuların çok büyük özverisi var. Çok büyük gayreti var. Performanslarından son derece memnunum ama bazı şeyler kolay oturmuyor yani kolay olmuyor. Çok tekrar istiyor çok sabır istiyor. Sağ olsunlar onlarda bu iş için gayretliler. Kalan bu 2 haftayı çok iyi değerlendirmemiz lazım. Lige kadar hazır olacağımızı düşünüyorum. Tamamen hazır olmasak ta, dediğim gibi çok kolay bir şey değil. 8 haftayı bulan bir hazırlık döneminden bahsediyoruz. Biz daha 4. hafta bitti 5. haftaya girdik. Ama dediğim gibi oyuncularımın çok büyük özverisi var. Çok kısa zamanda çok iyi bir arkadaşlıkla bunun üstesinden hem saha içinde hem saha dışında geleceklerini düşünüyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi