Güney Kıbrıs Ligi takımlarından Anorthosis'te forma giyen 24 yaşındaki Nijeryalı futbolcuyla temaslar başladı. 16 kez Milli olan Shehu'yu Teknik Direktör Paul Le Guen yakından tanıyor.

Gençlerbirliği'ne elenerek Ziraat Türkiye Kupasına veda eden Bursaspor'da transfer harekatı devam ediyor. Moussa Sow ve Grozav'ı renklerine katan yeşil beyazlılar, şuan eksik bölgelere yönelmiş durumda. Orta sahaya, savunmanın sağına ve stopere takviye düşünen Bursaspor gözünü bu bölgelerin hepsinde görev yapan Güney Kıbrıs Ligi takımlarından Anorthosis'te forma giyen Abdullahi Shehu'ya çevirdi.

LE GUEN İSTİYOR

Asıl mevkisi orta saha olan 24 yaşındaki Nijeryalı futbolcunun çok yönlü olması nedeniyle tercih edildiği öğrenildi. Kulübüyle mayıs ayında sözleşmesi bitecek olan Abdullahi Shehu'nın piyasa değeri 600 bin Euro olarak gözüküyor. 16 kez Nijerya Milli Takımının formasını giyen tecrübeli futbolcuyu Teknik Direktör Paul Le Guen'in bizzat istediği belirtildi.

MİLLİ TAKIMDAN ARKADAŞLARI

Fransız teknik adamın Nijeryalı oyuncuyu yakından tanıdığı belirtildi. Shehu'nun menajerinin Bursa'ya çağrıldığı ve son detayların masaya yatırılacağı bildirildi. Bu sezon Anorthosis formasını 18 maçta giyen deneyimli oyuncu 2 asist yaptı. Nijerya Milli Takımında Ekong ve Agu'nun takım arkadaşı olan Abdullahi Shehu'nın da Bursaspor'a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi