Evsahibi ekip 5-1 gibi farklı skorla kazanarak 3 puanı alan taraf oldu. Kurtuluşspor ligin son haftasında devreyi puansız kapatarak, ilk devreyi 7 puanla 13.sırada kapattı. Geçtiğimiz hafta göreve gelen ve ilk maçına çıkan Teknik direktör Erdoğan Sarıuşak maç ile alakalı açıklamalarda bulundu.

HAKEMLER ALEYHİMİZE ÇALIYORLAR
Hafta başından itibaren Beylikdüzü maçı ile ilgili yaptığımız çalışmalarda neler yapmamız gerektiğini sporcularımızla paylaştık. Fakat ilk günden itibaren sakat ve hasta futbolcularımızın çokluğu ve kadro genişliğinin olmadığından dolayı, sporcularımız sahaya fedakârlık yaparak çıktılar. Buna rağmen 1-0 öne geçtik. Ama akabinde gol yedik. Golden sonraki süreci atlatabilseydik evimize mutlu dönebilirdik. 2-1 den sonra bariz penaltımız ve rakibe kırmızı kart verilmedi. Bulunduğumuz konum itibari ile hakemler aleyhte basit düdüklerle oyuna müdahil oluyorlar. Zaten kırılgan olan takımımız daha da kırılganlaşıyor. Bu skorla devreye girdik.

BİREYSEL HATALARDAN GOLLERİ YEDİK
Devre arasında yaptığımız ikazlara rağmen, oyunun başlamasıyla birlikte üç beş dk.sonra 3.golü yiyince klasik futbolcu mantalitesiyle oyundan düştük. Oyun içerisinde zaten sakat futbolcularla uğraşırken, Ercan'ında sakatlanıp oyundan çıkmasıyla, düşük olan direncimiz daha da aşağı düştü. Uzun süre kazanamamış, maç kaybeden, öz güveni olmayan, sorumluluk almayan,t teslimiyeti kabul görmüş son hafta mantığıyla tatile çıkıp, bitsinde gidelim, havası ve psikolojisi ile 4.ve 5. golleri yedik. Maçta bu skorla bitti. Maçı izlemeyenler skora bakıp farklı düşünebilir. Yediğimiz tüm golleri, kişisel olarak bariz bir şekilde rakibe ikram ettik. Şimdi geriye dönüp, kimseyi yargılayacak muhakeme yapacak halimiz yok. Sezonun ilk yarısını tamamladık. İkinci yarı için gerekli takviyeleri yapıp en iyi şekilde hazırlanacağız.

Editör: Haber Merkezi