Süper Lig'in 20. haftasında 2 penaltı ve birer golle berabere biten Bursaspor Fenerbahçe maçının ardından Kubilay Kanatsızkuş maç hakkında açıklama yaptı.

Bursaspor'un genç fotbulcusu Kubilay "Öncelikle buraya gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Onlar bizim için büyük güç kaynağı. Bizi çok iyi desteklediler. Aslında 10 kişi kalmadık, taraftarlarımızla 11 kişi oynadık. İki takımda maça kontrollü başladı. 1-0 geriye düştük ve 10 kişi kaldığımız zaman gol pozisyonlarımız vardı. Ama beraberlikte bizim önemliydi 10 kişiyle" dedi.

Aziz Behich maç sonu yaptığı açıklamada "Tabiki ilk önce takım arkadaşlarımız tebrik ediyorum. İyi savaştık, 10 kişi kaldık 45 dakika. Taraftarlarımız bize çok yardım etti bugün. Full stadla eksik kalınca bize ekstra oyuncu gibi oldular. Sonuna kadar bizi taşıdılar. Onlarada çok teşekkür ediyorum. Son iki hafta çok iyi çalıştık taktik anlamda ve inşallah daha iyi bir Bursaspor görücez. Deplasman maçı zor olacak. Lig'de kolay bir maç yok. Bu maçı arkamıza koyup Kayserispor maçına bakıcaz.

Editör: Haber Merkezi