Bursaspor ara transfer döneminde renklerine kattığı Boban Jovic'ten istediği verimi alamayınca yeni bir sağ bek arayışına girdi. Yeşil Beyazlı yönetim Fransa'da Metz forması giyen Ivan Balliu'yu gündemine aldı.

Menajerlerin önerdiği 25 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.Barcelona altyapısından yetişen İspanyol futbolcu bu sezon 25 maçta forma giydi ve geçen hafta Lig 1'in en iyi 11'ine seçildi. Bursaspor Denizlispor'un sağ beki Alperen Babacan'ı da yakından takip ediyor.

Ivan Balliu kimdir? 
25 yaşındaki Ivan Balliu, Barcelona altyapısından yetişti. 2011 yılında Barcelona B takımına yükselen oyuncu, 2 yıl sonra Portekiz'in Arouca takımına transfer oldu. Burada 2 yıl forma giyen oyuncu, 2015 yılında bonservissiz bir şekilde Fransa'nın Metz takımına gitti. Bu sezon Ligue 1'de sergilediği istikrarlı performansla dikkat çeken Ivan Balliu, 21 maçta 3 asistlik performans sergiledi.

Metz ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Ivan Balliu'nun transfermarkt verilerine göre mevcut piyasa değeri 1,25 milyon Euro.

Editör: Haber Merkezi