Bursaspor'un ilk golünü atan İsmail Konuk "Son zamanlarda sıkıntılı günler yaşıyorduk, gerçekten bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Son dakikada gelen golle bugün kazandık, mutluyuz" dedi.

Attığı gol ile alakalı açıkalama yapan İsmail "Attığım gol kaleciden döndü bende tamamladım ama müthiş bir duyguydu o anda. Penaltıdan sonra güzel oldu. Bu galibiyet bize ilaç gibi geldi.Son zamanlarda dediğim gibi sıkıntılı süreçten geçiyoruz. bu gelibiyet bizim için çok iyi oldu. Harun arkadaşımızla o anda duygu seli oldu. Hafta içi her gün toplantılar yaptık kendi aramızda, çıkış yakalamamız lazımdı artık. Hepimiz buna inandık güzel bir galibiyet oldu bizim için mutluyuz" dedi.

Joshua John
Bursaspor'un galibiyet golüne imzasını atan John "Çok mutluyum gerçekten, umuyorumki takım arkadaşlarımda en az benim kadar mutlulardır. Ben bir gol attım ama biz bunu takım olarak başardık. Çok önemli bir 3 puandı bizim için. Umuyorum ki bugün çıkardığımız galibiyeti önümüzde haftalarda özgüvenimiz için kullanıcaz. Mutlaka teknik direktörler sizi yedek kulubesinden sokarken beklenti içine girerler. Bir şeyler değiştirmenizi bekleyerek oyuna sokarlar. Penaltıdan sonra ayapıma gelen top benim için bir şanstı. Bende o şansı iyi değerlendirdim ve takımım için galip gelmek çok önemli. Şansız bir dönem, penaltılar ve kırmızı kartlarla bir dönem geçirdik. Buda bizim sonuçlarımıza çok büyük etkide bulundu. Umuyorum kötü günler geçmiştir ve buda bunun başlangıcıdır"dedi.

Editör: Haber Merkezi