Gelecek adına umutlu konuşan tecrübeli filebekçisi, “Geçmişe takılı kalmadan geleceğe bakalım. Bursaspor'u layık olduğu yere hep birlikte getireceğiz” dedi.

Bursaspor'un kaptanlarından kaleci Harun Tekin, Avusturya kampı yolculuğu öncesinde yaptığı açıklamada yeni sezonda bambaşka bir takım izleteceklerini söyledi. Öncelikle geçen sezonu değerlendiren Harun, “Çok zorlu ve kötü bir sezon geçirdik. Bize yakışmayacak sezondu. Ben kendi adıma tatilde bütün kafamı boşalttım. Geçen sezonu unuttum. Tabii ki bazı şeylerden ders çıkarmamız gerekiyor” diye konuştu.

ÖN YARGILI YAKLAŞILDI
Geçen sene herkesin hataları olduğunu vurgulayan tecrübeli filebekçisi, “Birlik beraberlik içinde olduğumuz zaman nasıl başarılı olduğumuzu biliyoruz. Taraftarımız bizi desteklemesi çok önemli. Geçen sezon kendilerince haklılar ama ligin ikinci haftasında yeni gelen arkadaşlarımız ıslıklandı. Bence bu şeyler yanlıştı. Ön yargıyla yaklaşıldı. Şüphesiz bazı haklı oldukları konular da var, onlara bir şey diyemem. Önemli olan geçmişe takılı kalmadan önümüze bakabilmek” dedi.

GÖNÜLDEN BAĞIM VAR
Kasımpaşa maçı dönüşü yaşanan olaylar nedeniyle Bursaspor'dan ayrılmayı hiç düşünmediğini de vurgulayan Harun, “3 yıllık sözleşmem var. İmza atarken de söyledim; 'benim Bursaspor'a gönülden bağım var' diye. Önemli olan başarılı olmamız. Son haftalarda gerçekten çok üzüldük. Bize yakışmayacak durum vardı. İnşallah Bursaspor'u layık olduğu yere getirmek için elimizden geleni yapacağız. Takım arkadaşlarımızla da neler yapabiliriz diye konuşuyoruz. Geçen sezonun kötü izlerini hep birlikte sileceğiz” diye konuştu.

YAKIŞANI YAPALIM
Teknik Direktör Paul Le Guen yönetiminde iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini de vurgulayan Harun Tekin, “Her ne kadar takıma geç katılsam da iyi bir tempo ve çalışma ortamı oldu. Herkes istekliydi. Hocamız da gerçekten çok iyi. Bize karşı yaklaşımı da güzel. Herşey olumlu yönde gidiyor. Camia olarak bütünleşip, birlik beraberlik içinde olduğumuzda daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Bir an önce geçmiş sezonu unutup, bize yakışan yerlere gelmemiz lazım” dedi.

GÜZEL GÜNLERE DÖNERİZ
Harun Tekin stoper mevkiine yapılan transferleri de değerlendirirken, “Kasımpaşa'da 2 sezon oynayan Titi tanıdığım, kaliteli bir oyuncu. Ekong'u da iyi gördüm. Birlikte iyi işler yapacağımızı düşünüyorum. Yönetim kurulumuzun çalışmalarının olduğunu biliyoruz. İnşallah iyi transferler olur ve eski güzel günlerimize döneriz” şeklinde konuştu.

Bursaspor’un tecrübeli file bekçisi Harun Tekin, Avusturya yolculuğu öncesinde Olay Spor ekibinden Orhan Güney ve Erkan Sağlık’a yeni sezonda bambaşka bir takım izletmek istediklerini belirterek taraftardan destek beklediklerini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi