Sezonun ilk yarısındaki performansınıda değerlendiren Bursaspor'un tecrübeli file bekçisi Harun Tekin "Hem benim için hemde takım için gerçekten güzel bir ilk yarıydı. Bir kaleci için olması gerekenler oldu ve daha üstüne koymak istiyorum ve daha da rekorlar kırmak istiyorum. Bunun için çok çalışıyorum, inşallah ikinci yarıda da bu performansı gösteririm.

Milli takım kadrosunda olmasınında gurur verici olduğunu söyleyen Harun "Tabiki milli takıma seçilmek çok gurur verici, onur verici bir şey. Türkiye'den 3 kaleci gidiyor. Bende gittiğim için kendimi şanslı hissediyorum ve tabikide oynamak istiyorum. Oynamadığım içinde hiç bir zaman üzülmüyorum, sonuçta milli forma ama milli takımda oynamak içinde çok çalışıyorum. İnşallah fırsat geldiğinde de iyi değerlendiricem" dedi.

Harun Tekin

İlerde bir Avrupa olabilir

Ben her zaman için Bursa'da mutlu olduğumu söylüyorum, bu formayı onurlu ve gururlu bir şekilde taşıyorum. 7 sene oldu ve inşallah daha uzun yıllar hizmet etmek isitiyorum. Zaten 2020'ye kadar sözleşmemizi uzattık. Ama tabikide hayallerim ve hedeflerim çok yüksek olduğu için neden olmasın, ilerde bir Avrupa olabilir. Çünkü uzun süreden beri bir tek Rüştü abi, Rüştü Reçber gitmişti Avrupa'ya. Bende bu hayalimi gerçekleştirmek istiyorum tabi olursa, ama olmazsa da burada uzun yıllar daha hizmet etmek isterim.

Harun Tekin

Hepimiz çok iyi kalecileriz

Bursaspor'un genç kalecileri hakkında da düşüncelerini dile getiren Harun Tekin "Öncelikle biz çok iyi bir ekibiz, iyi kalecilerden oluşuyoruz ben öyle düşünüyorum. Bunlarıda zaten sahada görüyoruz, oynayan arkadaşlarımız çok iyi performans gösteriyorlar. Saha içinde iyi bir rekabet ve saha dışında da çok iyi bir arkadaşlık var. Hepimiz çok iyi kalecileriz, hepimizin ayrı ayrı özellikleri var. Mert'de öyle diğer genç kalecilerde öyle. Bizlerden bir şeyler öğrenmeye çalışıyorlar. Çok yetenekliler, inşallah onlarda iyi bir konuma gelebileceklerdir" dedi.

Editör: Haber Merkezi