Osmanlıspor'u hedefleri olduğu için tercih ettim. Daha önce çalıştığımız bir kulüp 2 ay gibi kısa süre zarfında birlikte olduk ama onlar bizden bizde onlardan memnun kaldık. Osmanlıspor'un kadrosu iyi. Mustafa hocayla beraber çok iyi başarılara imza attılar. Keşke devam edebilselerdi fakat futbolda bu tür ayrılıklar oluyor. Osmanlıspor yönetimi Mustafa hocadan sonra bizi düşünmüşler bize teklif getirdiler. Hedeflerimiz örtüştü ve kabul ettik ve bu hedeflerimize ulaşacağımızı düşündük.

HEDEFİM MİLLİ TAKIM

"İlerde görev gelirse tabiiki milli takımı çalıştırmaktan büyük gurur duyarım önceden çalıştığımız gibi. Ayrıca dünkü galibiyetten dolayı Fatih hocamızı ve oyuncu kardeşlerimizi kutluyorum. Milli takım hedefim evet var ama bizim asıl hedefimiz futbola hizmet etmek. Bütün çevremizi, gelirimizi futbola borçluyuz. Her şeyimizi futbola borçluyuz. Amacımız bunu diğer gençlere aktarmak. Hazılık maçında Boluspor'a karşı maçı kaybettik fakat bu maçta görmek istediğim şeyleri gördüm. Oyuncularımın mücadelesi ve birlikte oynama isteği beni mutlu etti"

HARUN TEKİN AVRUPA'DA

"Milli Takım adına umutlarımız tabii ki var. Baktığınız zaman Harun ile beraber çalıştık. Volkan Babacan ile uzun yıllar koruyacak gibi duruyor kaleyi. Onur'da var. Kalemizde sorun olacak gibi görünmüyor. Cengiz Ünder keza mükemmel bir gol attı. Ahmet Çalık oda iyi bir performans gösterdi. Oyuncularımızın hepsini tebrik ediyorum. Harun Tekin Avrupa'da ve büyük takımlarda oynar, Harun'un oynamaması için hiçbir sebep yok. Başarılarını gururla takip ediyorum"

YAPTIKLARIMIZ TESADÜF GİBİ ALGILANIYOR

"Kolay değil Türk antrenörlerin işi çok çabuk eleştirilebiliyoruz. Yaptıklarımız göz önününe getirilmiyor sanki tesadüfmüş gibi algılanabiliyor. Türk teknik adamların işi zor ama bu mücadeleye devam edeceğiz. Biz işimizle ön planda olmaya çalışan insanlarız başarılarımızla İnşallah herkesin taktirini kazanacak işler yaparız.

Editör: Haber Merkezi