Bursaspor'la yollarını ayıran Erdem Özgenç, geçtiğimiz sezon ve kaleci Harun Tekin'le ilgili önemli açıklamalar yaptı. İlk olarak yaşanan sıkıntılardan bahseden tecrübeli futbolcu 'Bursaspor gerçekten büyük bir camia. Bazı zamanlar bunun verdiği baskının altında kalıyoruz ve işler kötü gidiyor. Son maçtan alnımızın akıyla çıktık. Tüm insanların desteğini görünce onların yüzünü kara çıkarmamak için mücadele ettik. Belki adımız çok kötü anılacaktı' dedi.

Kırık camlarla yolculuk ettik
Sezon içersinde yaşanan olaylardan özellikle yabancı oyuncuların oldukça etkilendiğini ifade eden Erdem 'Bizler biraz daha bu durumları bilen insanlarız. Bu durum özgüven kaybına neden oldu ancak bu her kulüpte yaşanabilir. Osmangazi Köprüsü'nden Bursa'ya kadar kırık camlarla yolculuk ettik. Takımlarına aşık insanlar kendi kulübü için daha özverili davranmalı. Türk insanının aşırı sabırsızlıktan kurtulması lazım'diye konuştu.

Avrupa'da her takımda oynar
Kaleci Harun için değerlendirmelerde bulunan tecrübeli futbolcu şöyle konuştu: 'Harun Bursaspor'a çok bağlı olduğu için bu olaydan çok etkilendi. Bursaspor Harun'u vitrine çıkartan kulüp ancak bunlar karşılıklı. Harun'da çok emek verdi. Ancak Harun ben gideceğim diyecek son oyuncudur. Onun Bursaspor ile kopabilecek bir bağı yok. Harun Bursaspor gibi bir takımda oynayabiliyorsa Türkiye'de her takımda forma giyebilir. Kendi fikrimce Avrupa'da oynayabilecek bir kaleci.'

Editör: Haber Merkezi