Karacaali köyü Zeytinpark'ta gerçekleştirilen organizasyona Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ferhat Oran'ın yanı sıra Bursaspor yönetim kurulu üyeleri Hasan Parlakay, Hakan Hacızade, Görkem Akbaş ile yeşil beyazlıların yeni transferi Yusuf Erdoğan'da katıldı. Ayrıca eski yöneticilerden Erkan Kamat ve Ahmet Bozdemir'de gecede yer alan isimler arasındaydı.

Helal olsun
Dernek Başkanı Ferhat Oran, katılan tüm konuklara teşekkür etti. Timsah'ın son transferi Yusuf Erdoğan ise, 'Böyle bir organizasyona katıldığım için çok mutluyum. Gemlik'e teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel bir atmosfer yaratmışlar burada. Bursaspor'un ne kadar büyük bir kulüp olduğunu bir kez daha anladım. Böyle organizasyonların devam etmesini istiyoruz. Sezona iyi başladığımızı düşünüyorum. İnşallah sezonu da güzel bir şekilde bitireceğiz' dedi.

Ahmet Bozdemir yine coştu
Bursaspor eski yöneticilerinden Ahmet Bozdemir, farkını yine ortaya koydu. Yeşil beyazlı kulübe maddi manevi her türlü desteği veren Bozdemir, önceki gün Gemlik'teki gecede de açık arttırmaya çıkan Bursaspor formasını 11 bin TL'ye satın aldı.

Editör: Haber Merkezi