Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Restaurant'ta düzenlenen geceye, uzun yıllar yeşil-beyazlı renklere gönül veren Bursaspor taraftarları katıldı. Gecenin onur konuğu ise Bursaspor Başkan Adayı Ahmet Bozdemir oldu.

Gecenin onur konuğu Ahmet Bozdemir

Tribün emektarlarının bir araya geldiği bu özel gecenin onur konuğu Bursaspor Başkan Adayı Ahmet Bozdemir oldu. Geçtiğimiz dönemlerde Bursaspor As Başkanlığı görevini başarıyla yapan ve şuan Mayıs ayında yapılacak olan kongrede Bursaspor Başkan Adayı olan Ahmet bozdemir, Efsane Teksas gecesinde hem plaket, hem de özel bir hediye aldı. Anlamlı gecede, Bursaspor Başkan Adayı Ahmet Bozdemir’e çekilen fotoğrafının karakalem çizimi hediye edildi.

Abdülkerim ve Fehmizat Bayraktar unutulmadı

Yeşil-beyazlı tribünlerin cennet bekçileri Şehit Abdülkerim ve Fehmizat Bayraktar'ın ablası Ayşe Güngör kardeşleri adına plaket aldı. Gecenin en duygusal anları ise bu dakikalarda yaşandı. Ayşe Güngör kardeşleri adına aldığı plaketin ardından yaptığı açıklamada “Bu ödülü kardeşlerim için alıyorum. Biliyorum ki onlarda unutulmadıkları için çok mutlular” ifadelerini kullandı.

Emektar isimler onurlandırıldı

50. yılını kutlayan Bursaspor'un efsane taraftar grubu Teksas emektarları için düzenlenen gece renkli görüntülere sahne oldu. Bursaspor'un 12. adamı Teksas 50. yılını kutlamaya devam ederken Sinan Uçan tarafından organize edilen geceyle tribünün emektar isimleri onurlandırıldı. Anlamlı gecede coşku tavan yaptı. Teksas tribün lideri Selim Kurtulan ve tribünlerin emektar isimlerinden Muharrem Alp'in konuşmasıyla başlayan gecenin sonunda plaket alan isimler hazırlanan pastayı keserken, organizasyon Bursaspor besteleri ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi